Montrieurs

Van aanlevering tot bezorging en montage, Montrieurs neemt u alle zorgen uit handen.

Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt voor een hoogstaande montage van meubelen, kast- en slaapsystemen. Onze monteurs hebben één belangrijk doel voor ogen en dat is een tevreden eindgebruiker.

De installatie en levering zijn tot in de puntjes geregeld. De communicatie is klantgericht en altijd met een glimlach. Door een strakke en neutrale uitstraling met mooie transportmiddelen, universele bedrijfskleding, effectief gereedschap, medewerkers in top conditie en alle processen perfect op elkaar afgestemd, weten wij ons te onderscheiden. Het verschil tussen monteurs en monteurs van Montrieurs.

Altijd paraat.
Montrieurs is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor zowel opdrachtgevers als eindgebruiker. Voor ieder noodgeval hebben wij een passende oplossing. Indien de nood aan de man is staat onze ServiceCenter altijd paraat om de klant of opdrachtgever direct te bedienen.

Vakkundig personeel.
Onze monteurs krijgen diverse trainingen. Hierbij richten wij ons op drie categorieën van trainingen: technische trainingen, commerciële trainingen en bovenal communicatieve trainingen. Deze laatste achten wij ook van groot belang. Buiten het technische en commerciële aspect van een levering dient de communicatie tot in de puntjes goed te zijn.

Vestigingen Verschillende lokaties.
Door onze verschillende locaties in Rijswijk, Venlo en Sneek bestrijken we heel Nederland en een groot gedeelte van België. Meer informatie over onze lokaties vind u op onze contactpagina >